Masna jetra - najčešća pojava na ovom organu

Litijan® sirup 200 ml

Masna jetra je stanje koje srećemo kada su ćelije jetre umorne. Jedan deo svog posla, koji je predstavljen razgradnjom masti, jetra ne obavlja kako treba. Tada se masnoće zadržavaju na njoj i još više usporavaju i kompromituju njen rad. Izraz masna jetra je zajednički termin za niz poremećaja koji iz ovoga mogu nastati. Kada ova pojava dugo traje može dovesti do oštećenja na ovom organu u smislu zapaljenskih ili degenerativnih pojava. Da bi se smanjio rizik od ove pojave treba izabrati zdravu ishranu bogatu biljnim vlaknima, održavati dobru telesnu težinu i sprovoditi fizičke vežbe. Ukoliko je problem prisutan, potrebno je jetri ponuditi pomoć u vidu prirodnih molekula u obliku Litijan® sirupa. Ovaj sirup je odličan saveznik u borbi za očuvanje zdravlja ovog organa. Litijan® sirup je suplement koji pomaže jetri u procesu čišćenja, daje joj podršku u svakodnevnoj brobi sa toksinima, smiruje zapaljenja i pospešuje njenu funkcionalnost.

litijan kutija

Litijan® je odličan, prirodni sirup za očuvanje zdravlja jetre i žučne kese.

Litijan® sirup 200 ml vodeno-etanolnog rastvora lekovitog bilja.

  • - masna jetra, hepatitis,
  • - ciste na jetri, ciroza jetre,
  • - pojava kamena u žučnoj kesi, presavijena žučna kesa,
  • - zaštita od oštećenja jetre i žučnih puteva.

Litijan® je preparat u obliku sirupa i služi za jačanje otpornosti i očuvanje zdravlja hepatobilijarnog trakta. Litijan® povoljno deluje na jetru i žučnu kesu, kao i na lučenje enzima i sokova u digestivnom traktu. Koristi se kod poremećaja varenja hrane, kod oštećenja jetre i kao pomoćna terapija hroničnih zapaljenskih stanja jetre i žučnih puteva. Litijan® omogućava antizapaljenski efekat na ovaj sistem. Povoljno deluje na oštećenja nastala dejstvom alkohola, raznih hemikalija, virusa i zračne terapije. Ovim sirupom se postižu odlični rezultati, pa ga toplo preporučujemo. Može se koristiti u preventivne svrhe. Proizvod je registrovan u Ministarstvu zdravlja R. Srbije i na tržištu se nalazi od 2004. godine. Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja R.S.: 1990/2017 od 29.05.2017. godine.

*Tri puta dnevno po jedna supena kašika, pre obroka. Pre upotrebe promućkati. Može se razmutiti u 100 ml vode i tako popiti. Suplement treba koristiti do postizanja željenog efekta. Litijan® se, kao dodatak ishrani, koristi uz postojeću terapiju. Preporučujemo da konsultujete svog lekara pre upotrebe ovog proizvoda. Preporučuje se kontinuirano uzimanje proizvoda u toku 6 meseci!

cena

Naručite odmah

Društvene mreže

Posetite nas na društvenim mrežama

Budimo u kontaktu! Posetite Gozaki™d.o.o. na društvenim mrežama. Pratite najnovije informacije u vezi sa našim proizvodima na našem Facebook, Twitter, Youtube i Instagram nalogu.