Hepatitis nastaje iz mnogih razloga, a često bude izazvan virusom.

Litijan® sirup 200 ml

Hepatitis je upala jetre. Jetra je vitalni organ koji prerađuje hranljive materije, filtrira krv i bori se protiv infekcija. Kada je jetra upaljena ili oštećena, njegova funkcija može biti umanjena. Česta upotreba alkohola, toksini, određeni lekovi i određena medicinska stanja mogu izazvati hepatitis. Međutim, hepatitis često bude izazvan virusom. Litijan® svojom moćnom mešavinom bilja daje potrebnu snagu i pomoć jetri u borbi sa infekcijama, hepatitisom, visokim holesterolom, masnom jetrom, cirozom jetre. Aktivni sastojci iz Litijan® sirupa štite ćelije jetre, pomažu joj da se regeneriše, blagotvorno deluju na zapaljenja, infekcije i viruse.

litijan kutija

Litijan® je odličan, prirodni sirup za očuvanje zdravlja jetre i žučne kese.

Litijan® sirup 200 ml vodeno-etanolnog rastvora lekovitog bilja.

  • - masna jetra, hepatitis,
  • - ciste na jetri, ciroza jetre,
  • - pojava kamena u žučnoj kesi, presavijena žučna kesa,
  • - zaštita od oštećenja jetre i žučnih puteva.

Litijan® je preparat u obliku sirupa i služi za jačanje otpornosti i očuvanje zdravlja hepatobilijarnog trakta. Litijan® povoljno deluje na jetru i žučnu kesu, kao i na lučenje enzima i sokova u digestivnom traktu. Koristi se kod poremećaja varenja hrane, kod oštećenja jetre i kao pomoćna terapija hroničnih zapaljenskih stanja jetre i žučnih puteva. Litijan® omogućava antizapaljenski efekat na ovaj sistem. Povoljno deluje na oštećenja nastala dejstvom alkohola, raznih hemikalija, virusa i zračne terapije. Ovim sirupom se postižu odlični rezultati, pa ga toplo preporučujemo. Može se koristiti u preventivne svrhe. Proizvod je registrovan u Ministarstvu zdravlja R. Srbije i na tržištu se nalazi od 2004. godine. Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja R.S.: 1990/2017 od 29.05.2017. godine.

*Tri puta dnevno po jedna supena kašika, pre obroka. Pre upotrebe promućkati. Može se razmutiti u 100 ml vode i tako popiti. Suplement treba koristiti do postizanja željenog efekta. Litijan® se, kao dodatak ishrani, koristi uz postojeću terapiju. Preporučujemo da konsultujete svog lekara pre upotrebe ovog proizvoda. Preporučuje se kontinuirano uzimanje proizvoda u toku 6 meseci!

cena

Naručite odmah

Društvene mreže

Posetite nas na društvenim mrežama

Budimo u kontaktu! Posetite Gozaki™d.o.o. na društvenim mrežama. Pratite najnovije informacije u vezi sa našim proizvodima na našem Facebook, Twitter, Youtube i Instagram nalogu.